Pernilla Ingvarsdotter

Pernilla Ingvarsdotter

Sopran

Både när det gäller musik och mat så älskar Pernilla det rena och enkla. Hon gör allt från grunden och bannlyser alla former av artificiella tillsatser. Kort är gott helt enkelt!
Vid sidan av skalor och repertoar renoverar hon tillsammans med sin pianostämmare Tor Borgén, ett gammalt Tingshus från 1862. Huset var mer eller mindre fallfärdigt vid inflytten men med idogt arbete skall man kunna avnjuta konserter med bl.a. Trollman här.
Finns det tid över så älskar hon att designa och flytta stenblock i trädgården eller att sy sina scenkläder. Vem har tid för gym?

Britta Holger

Britta Holger

Oboe

Britta är en kattälskande person inneboende med inte mindre än 3 fantastiska Siameser och en dotter. Hon är personen som verkligen är ett med sina instrument. Troligen sover hon med dem under kudden.
Britta har fler strängar på sin konstnärliga lyra, då hon trakterar även Cembalo, Piano och Blockflöjt förutom att hon är en utomordentlig sömmerska. Många är också de arrangemang som hon har "sytt ihop" för Trollman Quartet.
Ett brinnande intresse är också trädgårdsdesign och växtskötsel. Vill man veta något om hur en tomat skall växa sig god... ja då frågar man Britta! Några av de bästa tomatsallader man kan avnjuta i detta land finns just hos henne. Vad sägs om en Chokladtomat?

Margareta Nilsson

Margareta Nilsson

Harpa

Margareta var nästan född vid harpan och har spelat sedan 12 års ålder.
Vid sidan av detta så gillar Margareta att dansa salsa. Hon bjuder gärna in till en härlig fest på Adelsö där hon har sitt sommarhus. På menyn finns då alltid hennes berömda Apfel-Streuselkuchen på ekologiska äpplen från egna trädgården.

Sam Bäckström

Sam Bäckström

Cello

Sam är en naturälskande cellist med egen liten stuga i Kinnekulle. Han är troligen den mest morgonpigge cellisten i Sverige som gärna tar ett dopp i närmsta vatten, innan alla andra ens hunnit ur sängen.
Har under största delen av sin karriär varit cellist i Värmlands sinfonietta. Turligt nog har han nu all tid för kammarmusik. Vi har äran att mycket ofta få inspireras av hans härliga positivism, med en oändlig energi för att utforska nya kammarmusikaliska marker.

Gloria Joyce Burt

Gloria Joyce Burt

Grundare och alternerande Harpa

Gloria brinner verkligen för musiken! 24 timmar om dygnet övar hon gärna, men en dag i veckan uppskattar hon en s. k. "crimenight" med deckare och indisk mat i sällskap av goda vänner.
Hon brinner för att äta hälsosamt och tänka rätt och måtte vi alla ta efter detta!
Hon är en stor inspiratör med sitt sprudlande och varma sätt, sin aldrig sinande ström av idéer och med ständige följeslagaren och maskoten E.T. som är en charmerande liten nakenhund.